Home Nyheder Rekord for Hilton i Københavns lufthavn

Rekord for Hilton i Københavns lufthavn

0
SHARE

Omsætningen for de første seks måneder i år blev på 96 mio. kr. En fremgang på 7,7 procent.

“Det er den største forårsomsætning vi har haft i de seks år Hilton har eksisteret i København. Vi er tilfredse, fordi det er lykkedes at få fat i flere privatkunder. Da Hilton kom, blev det betragtet som et dyrt forretningshotel. Men vi har weekender for to med morgenmad for 1.050 – 1.250 kr. Så vi har fået mange privatkunder. I øjeblikket har vi nok omkring 70 procent forretningskunder og 30 procent privatkunder,” siger Allan Agerholm, direktør, Hilton Copenhagen Airport til Stand By.

Ser man på hoteller i København viser statistikken for første halvår, at 42 hoteller i København havde en gennemsnitspris pr. værelse på 744 kr. plus moms og uden morgenmad. Belægningen var i gennemsnit 65,3 procent og væksten i første halvår 4,3 procent.

“Hvis vi sammenligner med fem hoteller i samme klasse som os, var deres belægningsprocent 73 procent. Jeg må ikke oplyse vores belægningsprocent, men kan sige, at den ligger et pænt stykke på den nordlige side af 75 procent,” siger Allan Agerholm til Stand By.

Skrevet af