Home Nyheder Sterling har solgt 6.000 Aalborgbilletter

Sterling har solgt 6.000 Aalborgbilletter

0
SHARE

Det er sket på kun 14 dage. Tallet er lidt snyd på Malaga, fordi nogle nordjyder, som havde booket på Billund til Malaga gratis har fået lov til at ændre deres billet til Aalborg.


“2.000 billetter på indenrigsruten Aalborg – København ligger markant over, hvad vi havde ventet. Det er de billige billetter til 260 kr. som er solgt. Flest i september, men også i oktober og november. Tallene viser os, at det er privatrejsende, som allerede nu ved, de skal til København på det tidspunkt. Vi har slet ikke fået fat i forretningsfolkene. De plejer at booke senere, omkring 14 dage før,” siger Stefan Vilner, direktør for Sterling til Stand By.

“SAS har sat prisen ned med op til 1.000 kr. på de flyvninger, hvor vi flyver vinge mod vinge. Det er der ikke noget overraskende i. Sådan plejer det at være, når vi går ind på en rute, hvor SAS i forvejen er. Vi har stadig masser af billetter på hylden til 260 kr. indenrigs til København. Derimod kniber det mere med den laveste pris på 500 kr. til Malaga fra Aalborg. Den er ved at være udsolgt, så vi må ændre vores reklamer og sætte prisen op med omkring 100 kr.,” siger Stefan Vilner.

Skrevet af