Home Nyheder Azorerne dyrest med biludlejning

Azorerne dyrest med biludlejning

0
SHARE

azorerne-biludlejning-ferieDen portugisiske øgruppe i Atlanten er angiveligt dyreste destination i Europa at leje bil denne måned. Herefter følger norske Bergen og Reykjavik/Keflavik i Island, viser en undersøgelse fra CheapCarRental.net

Undersøgelsen har sammenlignet priser på udlejningsbiler på 100 destinationer i Europa. På Azorerne skal turister ifølge undersøgelsen af med mindst 75 euro om dagen for den billigste udlejningsbil. Prisen er 74 euro i Bergen og 70 euro i Island.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i billeje i destinationens hovedlufthavn, i Island f.eks. Keflavik, og aflevering samme sted. I alt er der såvel tre norske som tre græske destinationer på Top 10 over de dyreste steder i Europa at leje bil her i august.

CheapCarRental.net har lavet denne Top 10 over de dyreste steder i Europa at leje den prismæssigt billigste bil pr. dag: Azorerne: 75 euro, Bergen 74, Reykjavik/Keflavik 70, Trondheim 69, Oslo 68, Porto 64, Menorca 57, Kreta 56, Athen 53, mens det koster mindst 52 euro om dagen i Grækenlands næststørste by, Thessaloniki.