Home Nyheder Arne Jacobsen og Søren Kierkegaard på fly

Arne Jacobsen og Søren Kierkegaard på fly

1
SHARE

En af Danmarks bedst kendte designere, Arne Jacobsen, og filosoffen Søren Kierkegaard er nu at finde på Norwegians nye fly.

 

Arne Jacobsen er den seneste helt i rækken af danskere, der afbildes på Norwegians fly. I foråret kom Piet Hein og Ludvig Holberg, som fik følgeskab af H.C. Andersen i sommer.

 

Fælles for ’haleheltene’ er, at de alle er personligheder, der i en eller anden forstand har brudt de etablerede grænser og udfordret det traditionelle. At valget er faldet på ophavsmanden til Svanen og Ægget, Arne Jacobsen, og en af eksistentialismens fædre Søren Kierkegaard, er derfor ikke noget tilfælde. De repræsenterer begge store personligheder fra deres samtid, som stadig sætter deres præg på nutiden.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det er da for tåbeligt, at et norsk selskab bruger danske folkehelte på deres fly. Giver ingen mening. Men de er måske selv rendt tør for folkehelte oppe i det nordlige!?? Skulle ikke undre mig. Dog tror jeg ikke, at Arne Jacobsen og H.C. Andersen ville bryde sig om at “pryde” halororene på et lavprisselskab!! Smagløst!

Comments are closed.