Home Nyheder Apollo og Emirates satser på Dubai

Apollo og Emirates satser på Dubai

0
SHARE

dubaiApollo og Emirates har indledt et strategisk samarbejde for at satse på flyvninger til Dubai og Sri Lanka. Det gør Dubai til Apollos største efterårs- og vinterdestination efter De Kanariske Øer og Egypten.

Satsningen sker i samarbejde med Emirates, og de håber at kunne trække nogle af de danskere, der ellers vælger De Kanariske Øer og Egypten til at prøve et nyt rejsemål med strand, kultur, skyskrabere og oplevelser.

”Målet er at gøre De Forenede Arabiske Emirater til et af vores stærkeste vinterrejsemål til priser, som kan matche De Kanariske Øer. Vi ved på forhånd, at interessen for Dubai er stor, og når prisen følger med, tror vi på, at mange flere vil indfri rejsedrømmen,” siger Glenn Bisgaard, kommunikationschef for Apollo.

”Fra 1. december indsætter vi verdens største passagerfly Airbus A380 mellem København og Dubai. Sammen med Apollo kan vi tilbyde en ekstraordinær rejseoplevelse til gode priser. For Emirates betyder det nye samarbejde et bredere kundesegment og en større rejsevolumen fra Skandinavien,” siger Teddy Zebitz, Nordic Area Manager i Emirates.