Home Nyheder Ansvarlige for Cobra-ulykken skal straffes

Ansvarlige for Cobra-ulykken skal straffes

0
SHARE

 

Fire unge mennesker kom alvorligt til skade, da den lynhurtige rutsjebane brød sammen. Blandt andet faldt en af vognene ned fra 10-20 meters højde.

 

Muligvis vil politiet allerede i dag fremlægge efterforskningens resultater. »Jeg er en optimistisk mand, så jeg regner med, at der kommer noget snart, måske allerede i morgen,« udtalte chefpolitiinspektør John Jacobsen således i går. 

 

Når efterforskningen har taget halvanden måned, skyldes det blandt andet, at Teknologisk Institut undervejs blev frataget de tekniske undersøgelser, fordi politiet mente, at instituttet var for langsomt. 

 

Teknologisk Institut var også blevet beskyldt for inhabilitet, idet det i sin tid sikkerhedsgodkendte rutsjebanen. I stedet blev Force Technology hyret. Virksomheden har afleveret en foreløbig rapport om ulykken. Denne gav dog anledning til yderligere tekniske undersøgelser, som krævede brug af specialudstyr, der først skulle fremskaffes. 

 

Den supplerende undersøgelse modtog politiet i sidste uge sammen med en samlet konklusion. Siden har anklagerne undersøgt paragrafferne for at se, hvordan man eventuelt kan straffe de ansvarlige for ulykken. 

 

 

Skrevet af Hanne Aaen Lassen