Home Nyheder Amadeus lancerer Cars Plus

Amadeus lancerer Cars Plus

0
SHARE

Amadeus har lanceret et nyt værktøj til booking af udlejningsbiler, som med banebrydende teknologi skaber en brugervenlig grænseflade. Rejsearrangører, der anvender Amadeus Selling Platform kan bruge Cars Plus på et af de 10 sprog, der understøttes.

 

”Det er nu blevet så let at booke en bil, at vi altid kan finde et produkt, der passer til vores kunders ønsker, og den brugervenlige mulighed for sammenligninger sikrer, at vi altid tilbyder de bedst mulige lejevilkår. Med sin grafik, billeder og kort ser Cars Plus faktisk ud og føles som en forbrugerwebside, men har alle fordelene fra Amadeus’ integrerede bookingteknologi”, siger Marion Fuhrmann, office manager Pforzheimer Reisebüro, Lufthansa City Center.

 

Cars Plus omfatter en række nye funktioner, som giver de bedst mulige salgsværktøjer. Det gælder bl.a. avancerede søgeværktøjer (f.eks. søgning efter udlejningsbiler ud fra særlige lokaliteter eller adresser), mulighed for at sammenligne, hvilke biler der er til rådighed, udfyldelse af datafelter ud fra kundeprofiler og selskabs-/rejsebureaupolitikker, omfattende multimediebilleder (billeder af biler, produkt ikoner og kort) og lignende.

Skrevet af Flemming Juul