Home Nyheder All inklusive halverer madbudgettet

All inklusive halverer madbudgettet

0
SHARE

En børnefamilie på fire kan mere end halvere madbudgettet, hvis de vælger en all inklusive ferie. I Tyrkiet er der flest penge at spare – her får familien næsten 4.000 kroner ’til overs’ hver uge, hvis de vælger et all inklusive hotel.

 

”Stigningen for danskere, der køber all inklusive er de seneste fem år eksploderet og vi har gennemgået prisniveauet på fem populære rejsemål og kan se, at madbudgettet for en familie på fire kan reduceres med op til 60% i forhold til at købe maden på lokale restauranter”, siger salgsdirektør Stig Elling.

 

Mange kan spare endnu flere penge, for prissammenligningen regner kun med morgen, middag og aftensmad. Drikkevarer, is og snacks er ikke med, men all inklusive indbefatter alle lokale drikkevarer, alle måltider og ofte også is og snacks.

Madpriserne er tjekket på Mallorca, Cypern, Kreta, Gran Canaria og i Tyrkiet, og der penge at spare – alt mellem 12 og 60%. Mest overskud i budgettet får man i Tyrkiet, hvor familien kan spare 60% eller mindst 4.000 kroner på en uge.

For fem år siden havde Star Tour ca. seks all inklusive hoteller i programmet. I dag er der knap 200 at vælge imellem. 

Skrevet af Flemming Juul