Home Nyheder Aktiv ferie skal sælge Danmark i Tyskland

Aktiv ferie skal sælge Danmark i Tyskland

0
SHARE

familieferie-far-datter-fiskerAktiv Danmark deltager på Nordtysklands største rejsemesse Reisen Hamburg i dagene 19.-21. februar. Her repræsenteres netværkets ca. 300 medlemmer med speciale i aktiv ferie.

”På messen forventer vi at møde stor tysk interesse for vores aktive ferieprodukter”, siger formand for Dansk Turismefremme Anne-Mette Knattrup. ”Som en del af en samlet Danmarksstand med aktører og destinationer fra hele landet, vil vi få megen opmærksomhed”.

36% af de tyske turister, svarende til ca. 5 millioner overnatninger, fortæller, at de er på aktiv ferie i Danmark. Nogle typer udendørsaktiviteter efterspørges dog mere end andre. Vandring, lystfiskeri og cykling er de mest populære. 67% af tyske lystfiskere forbinder en ferie i Danmark med muligheden for at fiske. Det er en stor og profitabel gruppe for dansk turisme. Ligeledes associerer over halvdelen af tyske cyklister en ferie i Danmark med cykling.

Som resultat af det store potentiale for de to grupper, medvirker Aktiv Danmark i 2016 i to store markedsføringskampagner på det tyske marked inden for lystfisker- og cykelturisme. ”Mulighederne for lystfisker- og cykelferie i Danmark vil blive set af flere end nogensinde før”, siger marketing- og salgsansvarlig i Aktiv Danmark, Thomas Albrechtsen. ”Vi har høje forventninger til vores indsats på det tyske lystfisker- og cykelferiemarked og glæder os til at tage temperaturen på det tyske marked”, slutter Thomas Albrechtsen.