Home Nyheder Air Arabia øger omsætningen

Air Arabia øger omsætningen

0
SHARE

Første halvår havde selskabet et nettooverskud på knap 300 mio. kroner, en vækst på 21% i forhold til samme periode sidste år.

 

”Air Arabias cabin factor var på 80% og det er gode tal under hensyn til den nuværende lavkonjunktur i flybranchen. Det bliver fortsat hårdt i efteråret så Air Arabia fokuserer på at drive selskabet så omkostningseffektivt som muligt”, siger Oussama Ouldh Samrah, pressechef for Sharjahs Turistråd.

 

Air Arabia er det første og største lavprisflyselskab i Mellemøsten og Nordafrika og ejes af emiratet Sharjah, som er det tredjestørste emirat af de syv Forenede Arabiske Emirater. Siden starten i 2003 har Air Arabia transporteret over ti millioner passagerer. I 2008 havde selskabet 3,6 millioner passagerer hvilket er en stigning med 33% sammenlignet med året før.

 

Air Arabia traffikerar først og fremmest i Mellemøsten og Nordafrika, men har også ruter til ni destnationer i Europa. Det gælder Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Istanbul, London, Lyon, Marseille, Paris og Rom.

 

Skrevet af Flemming Juul