Home Nyheder Ældre kan rejse alene – sammen

Ældre kan rejse alene – sammen

0
SHARE
Medlemmer af Ældre Sagen har fået deres egen sektion på Spies hjemmeside, hvor de løbende kan finde rabatterede pakkerejser.

Ældre Sagen indleder et samarbejde med Spies med fokus på at tilbyde enlige ældre enkeltværelser uden, de skal betale ekstra.

Rejserne produceres under overskriften ’Rejs alene – sammen med andre’, som lægger op til, at der indgår en række fælles aktiviteter som en fælles velkomstmiddag og en heldagsudflugt med frokost. Der er også betalt for mad på flyet og transport til og fra hotellet.

”En sådan rejse til f.eks. Rhodos ville normalt koste 6.699 kroner på et hotel med kategori 3+. Ældre Sagens medlemmer kan nu komme af sted for 4.899 kroner. Der er ikke tale om dating-rejser, men rejser hvor de enlige kan hygge sig med ligestillede i det omfang, de selv har lyst”, siger kommunikationschef Torben Andersen fra Spies.

Ældre Sagens medlemmer kan også købe ferierejser med rabat. ”Vi har en speciel sektion på vores hjemmeside, som medlemmerne af Ældre Sagen kan klikke sig ind på ved at anvende deres medlemsnummer. Ud over at kunne hente en rabat på 250 kroner. Kan de finde tilbud på pakkerejser med fly”, siger Torben Andersen.