Home Nyheder Hilton opgraderes for 14 millioner kroner

Hilton opgraderes for 14 millioner kroner

0
SHARE

De første 4 millioner kroner blev allerede investeret i hotellet sidste år. Der blev blandt andet brugt penge på et nyt buffet koncept, som udover at have fået stor success med sin søndags brunch også byder københavnerne på stor International buffet fredag og lørdag aftener.

I år investeres der yderligere 10 millioner kroner i blandt andet en ombygning af hotellets køkken, installation af trådløst Internet, der gør hotellet til det eneste hotel i Danmark med mulighed for både kabel og trådløst Internet på hele hotellet. Herudover renoveres også hotellets korridorer, lofter og mødelokaler, og AV installationen opgraderes med det nyeste tekniske udstyr, ligesom hotellets bar – Axis Bar & Lounge – får et nyt koncept.

Allan L. Agerholm, administrerende direktør for Hilton Copenhagen Airport, siger: ”Vi har i samarbejde med hotellets ejer, Københavns Lufthavne A/S, en klar strategi om, at hotellet fortsat skal holdes på et højt internationalt niveau. Vi ønsker ikke at ende i den samme situation som mange af vores konkurrenter i København, hvor opgraderings- og renoveringsprogrammer først er sat i gang, når hotellerne har været så nedslidte, at gæsterne er begyndt at vælge nyere og mere tidssvarende hoteller. Det er vores målsætning, at vi konstant udvikler hotellet på alle områder – også der, hvor det koster penge.”

Skrevet af