Home Nyheder Dansker til tops i Estonian Air

Dansker til tops i Estonian Air

0
SHARE


Estonian Air har omstruktureret sin kommercielle afdeling, og har i den forbindelse ansat Erik Hansen som Sales Manager International. Erik Hansen, der indtil sidste år var selskabets danske Country Manager, får ansvar for Danmark, Sverige, Norge, Belgien, Holland og Frankrig, hvor han skal udvikle selskabets salg i samarbejde med de nationale GSA-repræsentationer.

Administrerende direktør i Estonian Air, Børge Thornbech, siger til Stand By: ”Vi har nu restruktureret vores kommercielle afdeling med en ny Vice President og en ny salgsdirektør, som startede for få måneder siden. Salgsafdelingen skal fremover have fokus på henholdsvis destinationsmarkederne og hjemmemarkedet, og i den forbindelse anser vi det for vigtigt at få en Sales Manager med indsigt i vestlig kultur og med GSA erfaring, til at styre de vestlige markeder.”

Under Erik Hansens tid som Country Manager for Estonian Air i Danmark, var han ansat i GSA-virksomheden GateWays. Hansen starter i den nye stilling i Tallinn den 2. april i år, og har sidate arbejdsdag i GateWays på fredag den 23. marts. ”Jeg glæder mig utrolig meget til denne nye og spændende udfordring. Jeg har et indgående kendskab til både Estonian Air og Estland, og jeg glæder mig meget til at bosætte mig i Tallinn, som er en vidunderlig by” siger den nye Sales Manager til Stand By.

Skrevet af