Home Nyheder Ferier i Mellemøsten aflyses på grund af tegninger

Ferier i Mellemøsten aflyses på grund af tegninger

0
SHARE

Flere flyselskaber melder, at de nu indstiller ruteflyvninger til blandt andet Egypten efter Udenrigsministeriets rejsevejledninger.

Sterling melder, at de indtil videre stopper alle ruteflyvninger til Egypten fra og med lørdag den 11. februar. Det sker efter, at Udenrigsministeriet mandag den 6. februar opgraderede situationen i Egypten fra gult til rødt. Hermed råder Udenrigsministeriet til ikke at påbegynde rejser til bl.a. Egypten, der ikke er strengt nødvendige.

Sterling har to ugentlige afgange fra København til Cairo. Rutepassagerer, der er booket på et af Sterlings fly, kan uden gebyr blive ombooket til en anden Sterling destination eller få billetten refunderet. Det sker ved at kontakte Sterlings call-center på tlf. +45 70 10 84 84 eller +45 70 10 74 74.

”Vi har været i tæt dialog med de tour-operatører, der sender feriegæster til Egypten, og vi er enige om, at vi ikke kan forsvare at sende folk dertil længere,” udtaler Kommunikationsdirektør Niels Brix.

Passagerer, der har booket en charterrejse med charterfly, bedes kontakte deres charter bureau direkte for yderligere information.

Ifølge Børsen er det ikke kun Egypten, der advares imod, det gælder også lande som Tunesien. Marokko, Algeriet, Libyen, Sudan, Oman, Forenede Arabiske Emirater, Qatar, Bahrain, Jordan, Iran, Pakistan og Afghanistan.

Ifølge rejsevejledningen fra Udenrigsministeriet frarådes det at rejse dertil, medmindre det er strengt nødvendigt. Risikoen er dog ikke så stor, at danskere, der allerede befinder sig i området, skal rejse hjem.

Skrevet af