Home Nyheder BA gør klar til Terminal 5

BA gør klar til Terminal 5

0
SHARE

Nøglemedarbejderne i mindst 50 rejsebureauer British Airways samarbejder med i Danmark vil blive inviteret til en heldagsudflugt til Terminal 5 i London.
”Terminal 5 vil blive en kø løs terminal med 96 selvbetjenings in-checkmaskiner og 96 bagage drop-steder, samt en helpdesk til personlig betjening, primært til passagerer på Business og 1. Klasse.
I øjeblikket har vi flyvninger til og fra tre terminaler i Heathrow. Når den nye Terminal 5 åbner, vil BA have alle sine flyvninger kun på denne terminal, undtagen code-shares. Det vil sige omkring 80 – 90 procent af vore fly,” siger Peter Rasmussen, direktør, British Airways, til Stand By.
”Vi vil invitere alle rejsebureauer som samarbejder med BA samt bl.a. journalister til Terminal 5.  I rejsebureauer vil en – fem medarbejdere blive inviteret til London.
Den nye terminal bliver vores måde at blive næsten genfødt igen, fordi Terminal 5 vil have alle de mest moderne og effektive systemer en terminal kan have. Det bliver en hel ny infrastruktur. Det bliver en virkelig forbedring for vore kunder. Vores opgave består i, at fortælle om Terminal 5 og fortælle hvilke store fordele den har, og hvordan man skal forberede sig på terminalen,” siger Peter Rasmussen.
Peter Rasmussen skønner, at BA flytter til Terminal 5 i september i år. Efter et halvts års læretid bliver terminalen effektivt sat i brug i marts næste år.
Det er i perioden fra september til marts BA vil invitere de mange medarbejdere i rejsebureauer i Danmark til London.

Skrevet af