Home Nyheder Nordisk rejsekoncern på opkøb

Nordisk rejsekoncern på opkøb

0
SHARE

Finlands største netværk af rejsebureauer, Matka-Vekka, og Finlands fjerde største rejsearrangør, Lomatkat, er nu en del af den hastigt voksende nordiske koncern Heimsferðir.

Matka-Vekka driver et netværk med 50 salgskontorer over hele Finland og har et af landets stærkeste distributionssystemer med 280 ansatte og administrerende direktør Mikko Pietaninen i spidsen.

Matka-Vekka forventes at omsætte for 132 millioner euro (990 millioner danske kroner) i 2006 – et beløb, der vil medvirke til, at Heimsferðirs samlede omsætning vil nå 367 millioner euro (2,75 milliarder DKK).

”Med købet af de to finske virksomheder får vi opfyldt Heimsferdir-gruppens ambition om at være repræsenteret i alle de skandinaviske lande, og dermed når vi et skridt videre mod gruppens hovedformål – at blive en førende skandinavisk rejseaktør,” siger gruppens administrerende direktør, Andri Ingolfssón.

Heimsferðir omfatter Bravo Tours, Danmark, Solresor, Sverige, Solia, Norge, Terra Nova, Island, og Matka-Vekka, Finland, og er nu den fjerde største rejsearrangør i Skandinavien med.

Skrevet af