Home Nyheder Ledelsesstil baggrund for SGS-fyring

Ledelsesstil baggrund for SGS-fyring

0
SHARE


Det var adskillige faggrupper, der havde presset på for at få fjernet den ellers succesrige direktør for handlingselskabet SGS Ground Services i Danmark. Direktør Bor Eklund havde ellers præsteret flotte resultater for den SAS-ejede handlingvirksomhed, og det blev derfor set som en overraskelse, da han pludselig forlod virksomheden i sidste uge.

Ifølge dagbladet Børsen var det SGS’ øverste ledelse, der måtte trække i nødbremsen, angiveligt på grund af Bo eklunds ledelsesstil, som skabte for mange konflikter. Fagbladet 3f henviser således til et brev fra tillidsfolk i såvel Ledernes Hovedorganisation som 3F, HK og Luftfartsfunktionærernes forbund, LFF.

I brevet skriver tillidsfolkene blandt andet, at de vil gøre opmærksomme på den uholdbare situation i SGS: ”Det fysiske og psykiske arbejdsmiljø er uholdbart, aftaler og overenskomster overholdes ikke, og der mangler folk, hvilket genererer stress, overarbejde og nedslidning. Det kræver handling, før situationen kommer ud af kontrol” hedder det i brevet fra tillidsfolkene.

Skrevet af