Home Nyheder CO2-neutral billeje hos Hertz

CO2-neutral billeje hos Hertz

0
SHARE

Hertz tilbyder fra 23. april sine kunder CO2-neutral billeje i Danmark, mod et mindre gebyr. For blot 5 øre pr. kilometer, kan kunderne køre helt uden indflydelse på den CO2 udledning, som bilen forårsager. For en billeje med typisk 700 kilometers kørsel, kan den CO2-neutrale udlejning gøres for blot 35 kroner.

Hertz har indgået et samarbejde med selskabet CarbonNeutral, som iværksætter projekter overalt i verden, der alle bidrager til en reduktion af CO2-udledningen. Det er også CarbonNeutral, der i samarbejde med Hertz, har udregnet den gennemsnitlige CO2-udledning pr. kilometer. Helt konkret går de 5 øre til et vindmølleprojekt i Kina, der uden denne støtte ikke ville kunne realiseres.

”Selv om vores biler har en gennemsnitsalder på under et år, og i forvejen afspejler den nyeste teknologi, vil vi gerne gøre vore udlejninger endnu mindre miljøbelastende”, siger Claus Bødker, salgs- og marketingdirektør hos Hertz i Danmark. ”Vi håber, at rigtig mange vil bidrage til at mindske CO2-udledningen”.

Skrevet af