Home Nyheder Nu kommer the-turismen

Nu kommer the-turismen

0
SHARE

Først kom populære udflugter og ruter til vin- og champagnedistrikter og whiskyområder. Nu har verden set et nyt turistfænomen: Udflugter til the-områder. Det er thefarmere i Assam og Darjeeling distrikterne i Indien, som har ladet sig inspirere af vin- og whiskysuccessen. De vil nu selv til at starte ruter i thelandet, the prøvesmagning og overnatning på the resorts i thelandet.

Turister kan også få lov til at prøve, hvordan det er selv at plukke the. I forbindelse med the oplevelsen tilbydes også trekking, rafting og golf. Det er hårde tider for te industrien med faldende priser, hård konkurrence og problemer med arbejdskraften i the plantagerne. Så en indtægt fra turister vil være en meget velkommen tilskud til te produktionen.

Den indiske regering har foreløbig  bevilget omkring 25 mio. danske kr. til at udvikle the turistindustrien i Vestbengalen.”Lande har deres egen turistindustri omkring deres produkter. Vi vil udvikle turisme omkring vore te farme,” siger Jhum Shirali, talsmand for  McLeod Russel, som er ved at udvikle seks huse til turisme i den nord-østlige del af Assam. ”Reaktionen er god. Vi har allerede udsolgt indtil januar måned,” tilføjer han.

Skrevet af