Home Nyheder Lederstrid bag fyring af SGS-direktør

Lederstrid bag fyring af SGS-direktør

0
SHARE


Det var intern uro i handlingvirksomheden SGS i København, der førte til, at selskabets danske direktør, Bo Eklund, med kort varsel måtte forlade virksomheden. Bo Eklund fratræder officielt i dag.

Børsens Nyhedstjeneste er kommet i besiddelse af et internt notat fra et medlem af selskabets ledergruppe, som i klare vendinger beklager sig over Bo Eklunds ledelsesstil. Sagen drejer sig om en mellemleder, der havde givet en enkelt medarbejder en skriftlig advarsel. Det førte til en strejketrussel, hvorefter Bo Eklund skulle have bøjet sig for medarbejderne, trukket den skriftlige advarsel tilbage, og fyret den mellemleder, der havde givet den.


Leif Christoffersen, som er den leder, der har formuleret den interne klage over Bo Eklund, konstaterer ifølge Børsens Nyhedstjeneste, at der længe har været problemer i SGS, og at den øverste ledelse, efter hans opfattelse, ”ikke magter deres opgave”.

”Det er min opfattelse, at den nuværende ledelse i SGS, København, har mistet grebet om virksomheden, og jeg vil derfor skrive et brev til SGS’ bestyrelsesformand med vore synspunkter” siger Christoffersen.

Skrevet af