Home Nyheder Cimber overtager ruten mellem Billund og København

Cimber overtager ruten mellem Billund og København

0
SHARE

Det fejres blandt andet med rejs 2 betal for 1-tilbud til kunderne på flere af Cimber Airs ruter. Kampagnen gælder på såkaldte C og Y klasse billetter (business).

Ydermere lancerer Cimber Air et særligt pendlerkort på Billund-København ruten. ’Travel Card Billund’ er for private og kan bestilles hele december. Det kræver dog, at man i 1. halvår 2006 opretholder et rejsemønster på minimum 4 månedlige returrejser på ruten mellem Billund og København. Gør man dette, vil man med et ’Travel Card Billund’, via et særligt internet login, i hele 1. halvår af 2006 kunne sikre sig adgang til en returpris mellem Billund og København på 895 kroner inklusiv skatter og afgifter.

Til sommer åbner Cimber Air endvidere en direkte rute mellem Billund og Bornholm. Ruten vil blive fløjet som en sommer-rute, i perioden 26.05.2006 – 13.08.2006 med afgange hver fredag, lørdag og søndag.

”Med vores nye direkte rute fra Billund til Bornholm, ønsker vi primært at trække endnu flere turister til Bornholm. Både weekendturister, men også uge-turister, som har primær skiftedag i sommerhuse og feriecentre om lørdagen.” fortæller salgs- og marketingchef hos Cimber Air, Bjarne Rasmussen.

Skrevet af