Home Nyheder Sterling-chef: Nødvendig konsolidering

Sterling-chef: Nødvendig konsolidering

0
SHARE

”Jeg mener der er et klart behov for konsolidering blandt lavprisselskaberne i Norden, og jeg synes det er positivt, at Norwegian har Købt FlyNordic”. Sådan kommenterer Sterlings topchef, Almar Örn Hilmarsson det norske lavprisselskabs køb af det svenske lavprisselskab, FlyNordic. Hilmarsson henviser også til, at markedet er modent til sammenlægninger efter det svenske lavprisselskab FlyMe’s exit fra markedet.

Sterling-chefen peger også på, at Sterling har et velfungerende samarbejde med Norwegian på ruterne mellem København og Oslo, og han afviser ikke, at samarbejdet kan udvides til også at omfatte flyvninger mellem Danmark og Sverige: ”Sterling er generelt positiv og åben overfor samarbejde, og vi har gode erfaringer med det samarbejde, vi allerede har med Norwegian” siger han til Stand By.

Sterling er med Norwegians opkøb af FlyNordic ikke længere Skandinaviens største selskab. Sidste år transporterede Sterling ca. 4,2 mio. rejsende, ifølge Almar Hilmarsson, Mens Norwegian og FlyNordic tilsammen nåede op på omkring 6,3 mio. rejsende.

Skrevet af