Home Nyheder Skicharter til Bulgarien

Skicharter til Bulgarien

0
SHARE

“Det er efterhånden svært at finde nye skirejsemål I Alperne. Alle de gode områder er opdaget. Vi vil gerne give folk noget nyt til en fornuftig pris. Derfor starter vi skicharter til Bulgarien. Her kan man få en skirejse som ligger 20 – 30 procent under den tilsvarende kvalitet i Alperne,” siger Lars Henriksen, Sales manager, Øster Lindet.

Han besøgte fire områder i Bulgarien for at finde et nyt skirejsemål i vinter.

“Tre af dem var ikke noget værd, men Bansko er godt. Det er snesikkert fra 925 – 2.600 meters højde og snekanoner og har gode hoteller. Et fransk firma har pumpet masser af penge i liftsystemet, så det nu har en kapacitet på 73.000 i timen. Desuden er der offpiste og langrend. Et minus er, at der er 65 km på pisterne, det vil dog blive udbygget.

Vi kan se hvordan Bulgarien boomer som ferieland om sommeren. Det vigtigste er prisen. For det et tre stjernet hotel koster i Østrig får man et fire stjernet plus i Bulgarien.

En familie med to voksne og to børn vil typisk bruge 20.000 – 30.000 på en skiferie. I Bulgarien vil den koste omkring 20.000.

En halv liter fadøl koster i Italien og Østrig 25 – 50 kr. I Bulgarien koster den 7 – 10 kr. Skiferien i Bulgarien vil henvende sig til familier med børn, grupper og dem som ikke er til det vilde ski. Dem som tager til de store steder i Norge, og små steder i Østrig,” siger Lars Henriksen til Stand By.

Skrevet af