Home Nyheder 70 års fødselsdag

70 års fødselsdag

0
SHARE
Gregers Jensen.
Gregers Jensen.

Rejsebureaudirektør Gregers Jensen, Greve, fylder 70 år den 18. september.

Gregers Jensen har været i rejsebranchen i 49 år, hvor han startede i De Forenede Rejsebureauer i 1967. Siden blev det til nogle år hos Sterling Airways inden han i 1976 blev chef for Dansk Camping Unions rejsebureau.

Det blev grundlaget til en helt ny ferieform, campingrejser med bus. Fuldt udstyrede villatelte stod klar til at modtage gæsterne, der blev kørt i busser til Sydeuropa. Denne ferieform blev hurtigt populær hos børnefamilierne, og da Gregers indførte børnerabatten ”Børn under 16 år – halv pris” var succesen hjemme. Der kørte i højsæsonen 40 busser om ugen til campingpladserne ved de sydeuropæiske strande.

Hele konceptet blev i 1986 overtaget af Sunny Tours, som Gregers Jensen havde startet sammen med nogle busvognmænd. Hurtigt blev flybilletterne billigere, og der blev arrangeret charterfly, først til Grækenland, men stadig til campingpladser. Dette blev hurtigt så populært at der i højsæsonen var 11 charterfly om ugen der fløj for Sunny Tours.

Siden 2003 har Gregers Jensen haft rejsebureauet Oscar Holidays, som arrangerer kør-selv-ferie.

Gregers Jensen har nu besluttet, at det er tid til at gå på pension. Bureauet bliver afviklet, og fremover bliver det på golfbanen i Solrød, at man kan møde Gregers Jensen.