Home Nyheder Storaktionær har mistillid til Bella Centers bestyrelse

Storaktionær har mistillid til Bella Centers bestyrelse

0
SHARE


Den københavnske forretningsmand Carsten Berger overraskede i går ved at nedskrive værdien af sin koncerns aktier i Bella Center betragteligt. Ifølge epn.dk er nedskrivningen på mere end 75 %.

Det sker på trods af, at Bella Center formentlig er på vej med et rekordregnskab. Carsten Berger siger, at nedskrivningen kommer fordi han har mistet tilliden til bestyrelsen i Bella Center. ”Jeg er jo nødt til at give et retvisende billede af mine regnskaber. Og da jeg simpelthen ikke aner, hvad bestyrelsen for Bella Center foretager sig, har jeg set mig nødsaget til at nedskrive værdien af mine aktier i centret med over 75 pct.” forklarer forretningsmanden. Berger fortsætter: ”Men med en bestyrelse med styr på tingene vil Bella Center have endog meget store potentialer. Derfor har jeg valgt ikke at sælge mine aktier, men foreløbig stille mig afventende”.

Carsten Berger kontrollerer 17 % af aktierne i udstillingscenteret. De øvrige storaktionærer er Københavns Kommune og rigmanden Michael Kaa Andersen.

Skrevet af