Home Nyheder Nye ansigter på Stand By

Nye ansigter på Stand By

0
SHARE

Alan Kraft, som kommer fra Gate Eleven, er ansat som layouter og produktionschef. Han bliver ansvarlig for produktionen af de trykte udgaver af det skandinaviske rejsebrancheblad STAND BY samt det baltiske søstermagasin BALTIC Stand By. Desuden bliver Alan ansvarlig for driften af de tre skandinaviske Stand By-sites, herunder kontaktperson på upload af jobannoncer og opdatering af vores elektroniske event-kalendere.

Maria Kingsbury er startet som Account Manager i salgsafdelingen. Maria, som kommer fra en stilling i Sterling Airlines, bliver blandt andet ansvarlig for den videre udvikling af internetsiden turismenyheder.dk, ligesom hun bliver den samlende kraft ved lanceringen af en ny leverandørportal for rejsebranchen, som Stand By lancerer i denne måned. Derudover indgår Maria Kingsbury i det københavnske salgsteam.

Maria Fredén er startet som administrativ medarbejder. Maria har tidligere arbejdet i bl.a. Spies, og er nytilflyttet fra det nordjyske. Som indfødt svensker er Maria ideel til at styre de administrative funktioner som abonnementer og fakturering; Hun taler og skriver nemlig såvel svensk som dansk flydende – en ganske sjælden egenskab, der bliver ekstra værdifuld på en arbejdsplads, hvor abonnenter, læsere og forretningsforbindelser er spredt over alle de skandinaviske lande.

Stand By’s organisation omfatter herefter 14 medarbejdere i henholdsvis København, Stockholm, Oslo og Riga.

Skrevet af