Home Nyheder Nye Sterling-ruter på opfordring fra kunder

Nye Sterling-ruter på opfordring fra kunder

0
SHARE


(Almar Örn Hilmarsson, lufthavnsdirektør William Blume og Stefan Vilner)

I dag starter billetsalget til lavprisruter mellem Aalborg og København, Aalborg og London og Aalborg og Malaga. Dermed får bl.a. nordjyderne mulighed for, flere gange dagligt, fra den 18. september at rejse lavpris til og fra København fra 260,- kr. One Way.

Samme dag åbner Sterling daglig lavprisrute mandag-fredag og søndag mellem Aalborg og London fra 260,- kr. One Way. Og fra den 23. september kan rejsende fra Aalborg hver lørdag rejse til Malaga fra 549,- kr. One Way.

”Vi mener, at der i Aalborg er plads til et luftfartsselskab mere og i særdeleshed et selskab, som er langt mere attraktivt for de nordjyske forbrugere,” siger Sterlings kommercielle direktør Stefan Vilner og refererer til ruten mellem Aalborg og København.

”Priserne på de eksisterende flyafgange ud af Aalborg Lufthavn er alt for høje, og vi har fået mange henvendelser fra både firmaer og private, som har opfordret os til at øge konkurrencen på ruten. Jeg er derfor også overbevist om, at vi med vores lave priser, kan være med til at udvikle regionen i nord.”

Stefan Vilner tilføjer, at de har erfaring for en tilvækst i passagertrafikken på omkring 25 % når et lavprisselskab åbner en ny rute. Sterling vil mellem Aalborg og København flyve en Boeing 737-500 med 126 sæder og tilsvarende på ruten mellem Aalborg og London. Hvorimod selskabet vil gøre brug af en Boeing 737-700 med 148 sæder på turen mellem Aalborg og Malaga.

SAS havde sidste år 2005 omkring 520.000 passagerer på ruten cph-aalborg og i samme periode benyttede ca. 800.000 rejsende busserne mellem de to byer til en busbilletpris på kr. 520 T/R nøjagtig samme pris som sterling tager fra den 18. september.

Sterling tilbagelægger strækningen på ca. en halv time hvor det varer op til fem timer med bus.

Skrevet af