Home Nyheder 60-dages cruise på tre kontinenter

60-dages cruise på tre kontinenter

0
SHARE

MSC LiricaMSC Cruises lancerer et verdensomspændende krydstogt fra Rio de Janeiro til Shanghai. Togtet deles i tre etaper, hvor gæsterne i op til 60 dage for mulighed for at besøge 18 lande på tre kontinenter med MSC Lirica.

”Det er en mini-verdensomsejling, som kombinerer tre kontinenter med afslappende dage til havs”, siger Åsa Elmcrona, markedschef for MSC Cruises i Norden.

Gæsterne har mulighed for at vælge mellem tre påstigningshavne, alle med slutdestination Shanghai. Hele rejsen starter i Rio de Janeiro den 3. marts 2016. Herfra krydses nordpå langs Brasiliens kyst, for derefter at krydse Atlanten til Kanarieøerne og videre til det europæiske fastland og spanske Cadiz.

I Europa kan gæsterne vælge at stige på i Barcelona, Marseille eller Genoa. I 42 dage venter besøg i 18 havne i 13 lande. Fra Genoa går togtet til Napoli, videre til Kreta og så sydpå til Aqaba i Jordan, Muskat i Oman, Khor Al Fakhan og Dubai i De Forenede Arabiske Emirater.

Dubai er sidst mulige påstigningshavn. Herfra gå rejsen til Goa og Cochin og til Colombo på Sri Lanka. Efter besøg i thailandske Phuket, Penang og Port Kenang i Malaysia samt Singapore, kommer skibet til Ho Chi Minh i Vietnam. Derfra sejles til Hong Kong, Shanghai og videre til Fukuoka i Japan for derefter at vende tilbage til Shanghai.

MSC Lirica vil være forlænget og moderniseret inden afrejsen. Skibet får plads til godt 2.500 gæster, fordelt på 976 kabiner. Pris fra 26.449 kr./person for krydstogt i 61 nætter.