Home Nyheder Hotelkæde bliver totalt røgfri

Hotelkæde bliver totalt røgfri

0
SHARE

Som verdens første hotelkæde har Westin Hotels & Resorts, besluttet at blive totalt røgfri. Fra 1. januar 2006 bliver alle Westins 77 hoteller i USA, Canada og i Caribien røgfrie både på værelserne og på de offentlige områder. Kun udendørs vil der blive indrettet lokaliteter, hvor der må ryges.

Som en forberedelse på den røgfrie hotelkæde, vil 2.400 rygerum blive udsat for en kraftig hovedrengøring. Alle løse dele i værelserne bliver udskiftet, og alle overflader bl.a. vægge, lofter og gulve bliver dybderengjort for at undgå allergi, mens luftfiltre og filtre til aircondition bliver enten udskiftet eller rengjort. N

“På Westin stræber vi efter at tilbyde en vifte af produkter, service og personlige aftryk, som vil hjælpe til at vore gæster kan tage af sted fra vore hoteller, hvor de har det bedre end da de ankom. Research indenfor hotelindustrien, og vores egen research, bekræfter et klart kundekrav om rene, rygefri hotelomgivelser,” siger Sue Brush, senior vice president for Westin Hotels & Resorts.

En intern undersøgelse lavet af Westin viser, at 92 procent af gæsterne beder om et røgfrit værelse og ikke ryger hverken på værelset eller hotellet.

Skrevet af