Home Nyheder 59,7 millioner turister i New York i 2016

59,7 millioner turister i New York i 2016

0
SHARE

new yorkPå ITB Berlin afslørede NYC & Company sine forventninger til 2016 og løftede sløret for nye tiltag i det ’nye’ New York City, som venter 59,7 millioner besøgende, hvilket er rekord for syvende år i træk.

”Det er ikke overraskende – men stadig spændende – at 2016 vil blive endnu et rekordår. Jeg vil gerne rette en tak til New Yorks virksomheder, kunstnere og alle de newyorkere, som fortsat gør vores by til et attraktivt rejsemål”, sagde Bill de Blasio, New Yorks borgmester.

Ud af de 59,7 millioner forventes 12,7 millioner at være internationale turister.

Samtidig indgår New York & Company et nyt samarbejde med Atlantic Link, der for fremtiden repræsenterer New York City på det Skandinaviske marked: ”Vi er utrolig glade for, at New York & Company har tiltro til os, og ønsker at styrke aktiviteten i Norden. Det er en klar tendens i de nordiske lande, at en rejse til New York langt fra er en engangsoplevelse,” siger Karin Gert Nielsen, CEO, Atlantic Link. ”Folk vil gerne tilbage og genopleve eller opleve nye ting.”

New York City er nationens mest aktive spiller i forhold til udvikling af hoteller med 107.000 hotelværelser til rådighed i år og en forventning om over 133.000 værelser ved udgangen af 2019. New York City har aldrig været mere tilgængelig med omfattende forbedringer af infrastrukturen i alle fem bydele, der gør er det lettere at komme rundt i byen.

I 2015 kunne New York City byde velkommen til 58,3 millioner turister, hvilket var sjette år i træk med rekord. 12,3 millioner var internationale turister.