Home Nyheder Rejseguide: København er for de rige

Rejseguide: København er for de rige

0
SHARE

New York Times har udgivet en ny rejseguide om rejser i Europa, med fokus på hvor man kan rejse hen uden at skulle af med en amerikansk formue. Og det har vist sig som lidt af en udfordring for avisen, ikke mindst på grund Af Euroens stærke stilling overfor dollaren.

Især i København har avisens udsendte problemer med at få økonomien til at hænge sammen, og den danske hovedstad karakteriseres som værende på et ”skyhøjt prisniveau”.

”En eksplosion af ekslusive klubber og stilfulde bygninger skabt af højtprofilerede arkitekter, blandt andet Daniel Liebeskind, Jean Nouvel, Zaha Hadid, Henning Larsen og Norman Foster, har gjort sit til at gøre Danmark til en af planetens dyreste byer”, skriver avisen blandt andet.

New York Times guiden nævner dog nogle få lyspunkter for prisbevidste, amerikanske turister. Blandt andet Hotel Absalon på Vesterbro, hvor det lykkedes at få et dobbeltværelse for 750 kr. Og gratis forlystelser som Assistents Kirkegaard og Den Lille havfrue er også plusser i den nye rejseguide.

Skrevet af