Home Nyheder Multihal i København møder kritik

Multihal i København møder kritik

0
SHARE


Gårsdagens offentliggørelse af en aftale mellem Parken Sport & Entertainment og Københavns Kommune om opførelsen af en ny multi arena på Østerbro, møder hurtigt kritik fra flere sider.

Aftalen mellem Parken og kommunen ventes først offentliggjort formelt om få dage, men det ligger fast, at den nye multi arena får plads til 4-5.000 tilskuere, til koncertarrangementer dog op til 9.000 tilskuere.

Og det er for lidt, mener kritikerne. Formanden for Dansk Idræt, Kai Holm, peger således på, at der skal være plads til mindst 15.000 tilskuere, hvis den ny multi arena skal kunne tiltrække internationale idrætsbegivenheder.

Og Bella Centers direktør, Arne Bang Mikkelsen, ser også kritisk på udsigten til en ny konkurrent i det indre København. Ifølge Berlingske Tidende planlægger Bella Center at udsende en pressemeddelelse i dag mandag. Til Berlingske siger Arne Bang Mikkelsen: ” Nu må folk melde ud, om de vil have en rigtig multiarena i København eller ej. Det gælder politikerne, erhvervslivet og fonde. Nu er hyldesttalernes tid forbi”. Bang Mikkelsen peger på, at den ny multi arena ikke vil kunne løbe rundt uden offentlig støtte.

Til genglæder direktør i Wonderful Copenhagen, Lars Bernhard Jørgensen, sig over udsigten til en ny multi arena. Han siger, at hallen, efter hans opfattelse, trods alt er et skridt i den rigtige retning, og at den nye hal vil kunne medvirke til at løse det flaskehalsproblem, København hidtil har haft med tilstrækkelige idrætsfaciliteter.

Skrevet af