Home Nyheder Hoteller i Miami stiger 11,5 procent

Hoteller i Miami stiger 11,5 procent

0
SHARE

Hotelpriserne i Miami satte sidste år rekord med en stigning på 11,5 procent, og en gennemsnitspris som steg fra 115 US Dollars til 128 dollars.

Blandt de 25 førende turistdestinationer i USA stiger hotelpriserne mest i New York, Oahu, Hawaii, og i Miami. Grunden til den store stigning i South Beach, Miami, er stærkere sommerturisme, flere luksushoteller og færre hotelværelser.


Også Fort Lauderdale satte rekord. For første gang er gennemsnitsprisen for et hotelværelse nået op over 100 dollars grænsen, en stigning på 10 procent til 100,56 dollars.

“Det er et problem, at der ikke er gode turistværelser nok i Miami til priser som skandinaverne vil betale. Specielt ikke i højsæsonen fra januar til april,” siger Per Dylov, Scandinavian Cruise Center ,SCC, og søsterselskabet, incomingbureauet STC, Scandinavian Travel Center i Miami.

“Priserne på hotelværelser i South Beach i Miami nær ved stranden stiger dramatisk, fordi gamle hoteller bliver revet ned om ombygget enten til ejerlejligheder, så der kommer færre hotelværelser, eller bliver fire og femstjernede hoteller, så værelsespriserne stiger. Et hotelværelse kan koste 100 – 200 dollars, i højsæsonen til det dobbelte. Vi kan stadig skaffe rimelige hotelværelser til 100 – 150 dollars, men så er det i Hollywood eller Fort Lauderdale, nord for Miami,” siger Per Dylov til Stand By.

Skrevet af