Home Nyheder 4.700% dyrere EM-hoteller

4.700% dyrere EM-hoteller

1
SHARE

Det er i de to ukrainske byer det danske fodboldlandshold skal spille sin tre puljekampe og det har fået hotellerne til at ’øjne guld’.

 

Der spilles 9. juni i Kharkiv nær den russiske grænse. Byen har få hoteller, så en søgning på nettet får ’Downtown Apartments’ til at dukke op med et tilbud på en lejlighed med plads til fire personer til 12.283 danske kroner for en enkelt overnatning. Måneden inden koster lejligheden 252 kroner – altså en stigning på 4.700%.

 

Kampen mod Portugal den 13. juni i Lviv, bliver også dyr for tilskuerne. Her tilbyder det 4-stjernede Hotel Gerold et dobbeltværelse 2.290 kroner. Måneden inden er prisen 411 kroner – altså en stigning på 1.900%.

 

I en kommentar kalder adm. direktør Lars Thykier fra Danmarks Rejsebureau Forening prisstigningen for vanvittig og han regner med, at det afholder danskerne fra at komme på besøg. Han henviser til, at priserne under OL i Beijing blev tidoblet, hvilket fik folk til at blive væk, i lighed med VM i fodbold i Sydafrika i 2010, mens London, der holder OL til sommer, er ved at gøre samme fejl. Han spørger retorisk: ‘Kan de ikke lære af det?’

 

De Danske Roligans bestyrelsesmedlem Dennis Petersen fortæller om et medlem der gerne ville til Ukraine men kun kunne finde værelser til 30.000 kroner, mens en seng på et vandrehjem med toilet på gangen kostede mellem 15.000 og 20.000 kroner.

 

Indtil videre har kun omkring 1.000 købt billetter til de indledende kampe, selv om der er godt 10.000 til rådighed.

 

Prisen i Warszawa når Danmark spiller den 17. juni, er på det 3-stjernede Hotel Reytan 1.943 kroner mod 451 kroner en måned før.

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. Det er f*ndme frækt – håber de brænder fingrene gevaldigt på det…..

    Fatter ikke, at der er mennesker der betaler så meget for en overnatning

Comments are closed.