Home Nyheder Hilton introducerer global miniferie

Hilton introducerer global miniferie

0
SHARE

Hilton Mini Breaks er udviklet efter en omfattende undersøgelse blandt Hiltons gæster på de største markeder og afspejler gæsternes rejsemønstre. Mini Breaks tilbyder fordele for gæsterne i weekenderne, f.eks. som sen ’check ud’ indtil klokken 18 på lørdage og søndage, og lang morgenmad indtil kl. 11.

For familier er der andre fordele med Hilton Mini Breaks. Et nyt koncept, ’My Little Hilton’, gør det muligt for børn under 18 år at overnatte gratis i deres forældres værelse. Hvis der vælges et separat værelse til børnene gives der en rabat på 50% for dette værelse. Yderligere spiser børn under 10 år gratis i restauranterne, når de ledsages af voksne.

Mike Ashton, senior vice president, marketing, Hilton International, siger, at Hiltons internationale fritidsrejsende udenfor Nordamerika udgør 39% af værelsesomsætningen, og miniferier er et voksende marked.

Fra januar 2007 har det været muligt at reservere Hilton Mini Breaks på over 150 hoteller i mere end 80 lande spredt over Europa, Mellemøsten og Afrika.

For information og reservation besøg www.hilton.com/minibreaks

Medlemmer af loyalitetsprogrammet Hilton Hhonors, får 2000 HHonors bonus point ved online reservationer inden udgangen af maj 2007.

Skrevet af