Home Nyheder MyTravel vil sælge eventbilletter for ARTE

MyTravel vil sælge eventbilletter for ARTE

0
SHARE


Stadig flere danskere tager på forlængede weekendrejser til alverdens storbyer. Og de nøjes ikke kun med at shoppe men vil også have oplevelser i teatre, koncertsale og på de store europæiske fodboldarenaer. Det har rejsearrangøren MyTravel Tango taget konsekvensen af, og indledt et samarbejde med ARTE Udland.

”I dag må storbygæsterne ofte stille sig op i billetkøerne, når de først er fremme på rejsemålet. Dermed risikerer de at løbe ind i ”røde lygter” eller at få dårlige billetter. Gennem vores samarbejde med ARTE Udland kan vores gæster booke billetterne samtidig med, at ferieopholdet bestilles på internettet”, fortæller udviklingschef for MyTravel Tango Carsten Andersen.

På hjemmesiden præsenterer bureauet aktuelle begivenheder i byer som f.eks.  London, New York, Paris, Berlin, Prag, Wien, Barcelona og Hamburg.  ”Man kan selv vælge dag, tid og tilmed også den sektion, man vil sidde i, ved arrangementer i 26 storbyer. Er arrangementet vigtigere end den by, man ønsker at rejse til, kan man søge i kategorier som f.eks. rockkoncerter, ishockey, fodbold eller musicals” fortsætter Carsten Andersen.

Skrevet af