Home Nyheder Nordmand åbner bureau i Sønderborg

Nordmand åbner bureau i Sønderborg

0
SHARE

Da den norske eventyrer og boghandler Birger Høisæt. i Tønsberg døde i 2004 efterlod han også et rejsebureau med speciale i Afrika. Nu følger sønnen Per Joachim Høisæt i faderens fodspor. Han har videreudviklet Africa Exclusive Explorer med base få kilometer fra lufthavnen i Sønderborg.

”På ti år lykkedes det min far at skabe et utraditionelt rejsebureau, og få nogle enestående afrikanske samarbejdspartnere. I Afrika er det venskab, loyalitet og ordholdenhed, der gør en forskel. De forbindelser er det lykkedes mig at fastholde og nu satser jeg nu hele arven på at følge i fars fodspor udenfor masseturismens alfarvej”, siger Per Joachim Høisæt.

Han er uddannet kok og har beklædt flere ledende stillinger i hotelbranchen, bl.a. som chef på Mountain Lodge i Norefjell, været på Koldingfjord, Benniksgaard og senest køkkenchef på Hotel Nørherredhus i Nordborg.

”Mine samarbejdspartnere sikrer, at jeg som den eneste kan tage 16 gæster årligt med til en fjerntliggende landsby i Malawi, hvor livet leves som for 100 år siden. Min niche er individuelle ferier, der kan skræddersys efter den enkeltes behov og ønsker”.

Salget af rejser vil ske både via andre rejsebureauer og via selskabets hjemmeside www.visitafrica.dk.

Skrevet af