Home Nyheder EuroPas vil sælge lavprisbilletter

EuroPas vil sælge lavprisbilletter

0
SHARE

EUROPAS lancerer nu mulighed for at købe flybilletter til lavpris. Der kan bookes one-way billetter til bl.a. Prag, Rom, Barcelona, Palma og Chania på selskabets indchartede fly fra det spanske selskab GIRJet. Priserne v starter ved 498 KR. pr. strækning.

“Ved at tilbyde disse billige flybilletter på vore egne fly, har vi mulighed for at fylde eventuelle tomme flysæder. Det kommer nu danskerne til gode, og vi forventer os rigtig meget af tiltaget, siger produktionschef i EuroPas, Finn Koch, og fortsætter: ” Nu ved jeg godt at vi ikke skal sammenligne os med andre traditionelle lavprisselskaber, men vores helt store fordel er, at kunderne på vore hjemmesider nu kan booke både billige flight-only billetter og forskellige pakkerejser”

“Vi er også meget åbne for samarbejde med andre rejsebureauer eller firmaer, som har mulighed for at få deres eget log-in, og derved ville kunne booke billige flybilletter online til deres kunder. I forhold til de traditionelle flyselskaber har vi også gode priser i de attraktive perioder. Bl.a. ligger Barcelona og Rom flybilletter typisk på omkring kr. 1000 / 1200 pr. vej i april og maj måned” tilføjer produktionschefen.

Skrevet af