Home Nyheder Wonderful Copenhagen nomineret som verdens bedste

Wonderful Copenhagen nomineret som verdens bedste

0
SHARE

Hvert år i februar uddeler Magasinet Meetings & Incentive Travel Magazine en af erhvervsrejsebranchens mest prestigefulde priser, og i år er Wonderful Copenhagen blandt de nominerede. Det er bladets læsere, der har stemt tre kandidater ind i kategorien Best Overseas Convention Bureau, hvor Wonderful Copenhagen er oppe imod Monaco og Wien.

Ole Andersen, salgs- og marketingdirektør i Wonderful Copenhagen siger:

”Vi er naturligvis meget stolte over at være blandt de nominerede, ikke mindst fordi vi i mange år har arbejdet målrettet på det britiske marked sammen med VisitDenmark. Det britiske marked er et nøglemarked for os, og ud over, at vi arbejder med en række aktiviteter fra København, har vi en sælger i London. At det er magasinets læsere, der har nomineret os fortæller, at de mange workshops, salgsture, kampagner og messer vi hvert år gennemfører på markedet bliver set og værdsat.”  

Om det lykkes Wonderful Copenhagen at løbe af med prisen som verdens bedste, bliver afgjort ved Meetings & Incentive Travel Industry Awards i London den 20. februar i forbindelse med erhvervsturismemessen Confex.

I 2004 stod britiske erhvervsturister for 208.140 overnatninger på byens hoteller, hvilket gør det britiske marked til det næst største udenlandske marked for erhvervsturisme i København, kun overgået af Sverige.

Skrevet af