Home Nyheder MyTravels rejsearrangører genoptager rejser til Marokko

MyTravels rejsearrangører genoptager rejser til Marokko

0
SHARE

Tunesien skulle først starte til sommersæsonen 2006, og de rejser planlægges også gennemført. Udenrigsministeriet har derimod ikke ændret rejsevejledning til Ægypten, hvor det stadig frarådes at tage på ikke nødvendige rejser, og derfor annulleres samtlige rejser med MyTravels rejsearrangører resten af vintersæsonen frem til den 13. april 2006.

”Vi er meget glade for, at vi nu kan genoptage rejserne til Marokko. Vi er af den overbevisning, at det af respekt for vores kunder, samarbejdspartnere og berørte lande er bedst så hurtigt som muligt at vende tilbage til normale omstændigheder igen efter en krise.

Vores strategi har derfor været at afvente og se, hvordan situationen udviklede sig og ikke gå i panik og annullere alle rejser langt frem i tiden, fordi der lige nu har været en kedelig situation foranlediget af Muhammed-tegningerne i Jyllands-Posten.

Desværre rammer situationen turismen i Ægypten ekstra hårdt. Vi har fået megen positiv respons og ønsker fra vores kunder om at gennemføre rejserne til Marokko. Derimod er der mange, der giver udtryk for, at de ikke ønsker at rejse til Ægypten lige nu.

Samtidig fraråder Udenrigsministeriet stadig rejser dertil. Vi har derfor annulleret alle rejser til Ægypten frem til den 13. april men håber derefter at kunne gennemføre sommersæsonen som normalt,” siger salgs- og marketingdirektør Jan Vendelbo, MyTravel.

Skrevet af