Home Nyheder SAS-strejke slut i denne omgang

SAS-strejke slut i denne omgang

0
SHARE


De kabineansatte i SAS har her til morgen genoptaget arbejdet, og SAS regner med at flyve stort set normalt i dag. Dog har selskabet måttet aflyse omkring 30 flyafgange.

Ophøret af den overenskomststridige arbejdsnedlæggelse er dog langt fra udtryk for, at der nu igen hersker fred og ro mellem parterne. De strejkende lod således meddelelsen om, at de ville gå i arbejde igen, ledsage af betingelser.

” Medlemmerne har valgt, at følge denne opfordring (til at gå i arbejde igen, red.), men understreger samtidig, at dette sker under forudsætning af, at SAS dermed kommer til forhandlingsbordet og at disse forhandlinger leder til et andet resultat end det, som på nuværende tidspunkt foreligger. Medlemmerne forudsætter, at dette resultat forligger senest mandag morgen, den 30. april”, hedder det i et brev fra de strejkende til deres faglige organisation, CAU.


Det er uvist hvordan de strejkende kabinemedarbejdere vil reagere, hvis de ikke opnår de resultater de håber på, blandt andet indflydelse på tilrettelæggelse af fridage.

Skrevet af