Home Nyheder 170.000 flere passagerer med SAS

170.000 flere passagerer med SAS

4
SHARE

Knap to millioner passagerer benyttede SAS i januar, hvilket er en vækst på 9,4% i forhold til januar sidste år. SAS samlede kabinefaktor blev forbedret med 4,8 procentpoint til 70,1%, den højeste nogensinde for en januar måned.

SAS udvikler sine produkter og netværk for dem, som rejser hyppigt. På linje med den strategi har SAS de seneste år udvidet udbuddet på de interkontinentale ruter og på fritidsorienterede ruter i Europa, hvilket efterspørges af denne målgruppe. Satsningerne er positivt modtaget og flere rejsende end nogensinde i en januar fløj på SAS interkontinentale ruter.

I januar steg SAS totale trafik med cirka 20%. Væksten var størst på de interkontinentale ruter, hvor trafikken steg med 33%. På de skandinaviske og europæiske ruter steg trafikken med 15% med en god vækst inden for fritidsrejserne. SAS indenrigsruter havde en trafikvækst på godt 7%.

”Den positive vækst fra efteråret fortsatte i januar, hvilket er glædeligt og viser, at kunderne sætter pris på vores udvidede netværk og udbud.

Samtidig falder yielden og er på et historisk lavt niveau. Med den gældende betalingsvilje hos kunderne må SAS skabe samme forudsætninger som konkurrenterne for at kunne tage del i de spændende vækstmuligheder i markedet. Vi skal derfor arbejde med at effektivisere SAS og som en tilføjelse til vores produktion i Skandinavien vil vi derfor åbne baser i London og Spanien”, siger koncernchef Rickard Gustafson.

4 COMMENTS

  1. SAS burde stoppe å kopiere Norwegian.Både på konsept, og destinajoner. Det er dømt til å mislykkes.

    • Norwegian burde stoppes fra social dumping og parasit-agtig adfærd. Dømt til at betyde ekstra skat fra os andre.

    • Er Norwegian presset 😉 hi hi
      Siden du har behov for at sige at SAS skal stoppe med at flyve på deres destinationer…

Comments are closed.