Home Nyheder 100 året for salg af De Vestindiske Øer

100 året for salg af De Vestindiske Øer

0
SHARE

jomfruoeernePå De Vestindiske Øer forventer man rekordbesøg fra Danmark i forbindelse med markeringen af 100 året for Danmarks salg af øerne til USA, der fandt sted 31. marts 1917.

Begivenheden markeres på øerne den kommende vinter og i 2017, og det har skabt øget interesse for rejsemålet. Op mod 25.000 danskere forventes, ifølge Dansk Vestindiens turistchef i Danmark, Karin Gert Nielsen, at rejse til vores gamle koloni i løbet af 2017 mod ca. 10.000 i 2014.

”Vi kan bekræfte den øgede efterspørgsel, og jeg mener stigningen skyldes en god kombination af nye direkte flyruter fra Danmark, og 100 året for Danmarks salg af øerne”, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau.

Har man lyst til unikke oplevelser på De Vestindiske Øer, og opleve dem fra en lidt anden vinkel, har Jysk Rejsebureau her samlet sine bedste bud på fem andre vinkler, hvor man kommer ud at mærke verden på Danmarks tidligere koloni.

Bo i ecotelt midt i den fine natur i nationalparken på St. John, eller i en hytte på en lille ø nær Charlotte Amalie på St. Thomas.

Tag på ø-hop fra De Vestindiske Øer til British Virgin Islands – der er daglige færgeforbindelser.

Tag på ridetur i regnskoven på St. Croix.

Tag på vandretur. Der er mange vandremuligheder på St. John – fra små 30 minutters hike til heldagsture.

Dyrk yoga, surf, supboarde mm. på øerne. Der er desuden over 50 dykkersites omkring øerne og fine snorkel muligheder.