Home Nyheder WaterZ skal løfte området ved Ringkøbing Fjord

WaterZ skal løfte området ved Ringkøbing Fjord

0
SHARE

WaterZ kiteDer blev strøet stjernestøv over de vestjyske vande, da nogle af verdens bedste surfere mødtes under WaterZ i Hvide Sande den 3.-12. september.

Vejrguderne spillede med og gav surferne de bedst tænkelige forhold. WaterZ 2015 var også første gang der kunne bydes på Verdensmesterskab på vandene omkring Hvide Sande.

Projektleder Katrine K. Frandsen: ”WaterZ tog et stort skridt frem og det havde ikke været muligt uden sponsorerne. Specielt nævnes Ringkøbing-Skjern Kommune og Sport Event Denmark, som potentialet i WaterZ for området omkring Ringkøbing Fjord”. Engagementet blev understreget da kommunen i sidste uge bevilgede penge til WaterZ til de kommende tre år.

IFCA (International Funboard Class Associaion) Media Manager, Ruben Petrisie: “WaterZ og IFCA samarbejdede i 2015 om Youth Wave/Freestyle World Championships. Det har været et samspil, fyldt med positive vibrationer. Hvide Sande ligger meget unikt med både Ringkøbing Fjord og Vesterhavet indenfor så tæt afstand. Det er få steder i verden, der kan tilbyde forhold som dette, til både freestyle og wave i samme stævne.”

WaterZ afvikles af Holmsland Klit Turistforening med Sport Event Denmark og Ringkøbing-Skjern Kommune som samarbejdspartnere.