Home Nyheder Verdens nyeste ’Vikingeskib’ i København

Verdens nyeste ’Vikingeskib’ i København

0
SHARE

viking cruise linePå Norges nationaldag, den 17. maj, blev krydstogtsbranchens nyeste skib navngivet i Bergen. M/S Viking Star er det første af tre søstre fra det nye Norske rederi ’Viking Ocean Cruises’ og i dag, torsdag anløb skibet Langelinje kajen i København.

Skibet medtager op til 930 gæster og samtlige kahytter ombord har balkon. Allerede den 28. marts næste år søsættes næste skib der får navnet; M/S Viking Sea og endeligt Viking Sky i februar 2017.

Rederiets norske formand, Torstein Hagen kan på mange måder siges at være krydstogtbranchens svar på Bjørn Kjos (fra Norwegian). Hidtil er Viking bedst kendt som verdens største og førende rederi inden for flodkrydstogter, men nu er Torstein Hagens rederi stået til havs og målsætningen er en flåde på 10 skibe.

Jesper Boas Smith fra Bella Vista: ”Det nye skib så ganske imponerende ud da det anløb Langelinje her til morgen i solskin. Det er et skib i ’Premium niveauet’, altså ikke helt Deluxe, men i mellemsegmentet, hvor rederier som Celebrity og Oceania også befinder sig.

Fordelen ved dette skib er, at det ikke medtager flere tusinde passagerer og at alle kahytter har privat balkon. Rederiet har allerede booket over 70% af samtlige senge frem til September 2016, men mon ikke vi kan finde en plads til interesserede”, slutter Jesper Boas Smith