Home Nyheder Verdens bedste lufthavnsrestauranter

Verdens bedste lufthavnsrestauranter

0
SHARE

mad restaurant

Der er muligheder for at skifte den traditionelle lufthavns take away ud med et lækkert måltid. British Airways’ har sine bud på top fem over verdens bedste lufthavnsrestauranter.

En hurtig snack eller et større måltid. Nogle lufthavnsrestauranter skiller sig ud fra mængden.

Nordeuropæisk chef for British Airways, Peter Rasmussen, som har rejst i stort set hele verden, har sammen med rejselystne kolleger udvalgt nogle af verdens bedste lufthavns restauranter.

”Mange har spist på restauranter i mange lufthavne, men der er nogle særlige, vi vender tilbage til, fordi de tilbyder noget udover det sædvanlige. For mig kan en lufthavnsrestaurant skille sig ud ved at have vinduer med kig udover landingsbanerne eller en særlig niche, som de har specialiseret sig i,” siger Peter Rasmussen.

British Airways har her sine bud på nogle af verdens bedste lufthavnsrestauranter:

Nr. 1: Plane Food, Heathrow Terminal 5. Med 15 Michelin-stjerner i samtlige sine restauranter er Gordon Ramsay en af verdens mest kendte kokke, i 2008 åbnede han sin første high-dining restaurant Plane Food i Heathrow Terminal 5.
Restauranten har store vinduer med udsigt over landingsbanerne.

Nr. 2. The Perfectionist’s Café, Heathrow Terminal 2. Heston Blumenthal, engelsk Michelin-kok, står bag The Perfectionist’s Café i Heathrow.

Nr. 3. Bubbles Seafood & Wine Bar, Schiphol lufthavn, Amsterdam går for at være en af de absolut bedste lufthavnsrestauranter.

Nr. 4. Airbräu Brauhaus, i Münchens lufthavn har angiveligt Europas eneste lufthavnsbryggeri.

Nr. 5. Tortas Frontera, Chicagos O’Hare lufthavn, har specialiseret sig i det traditionelle mexicanske køkken.