Home Nyheder Vejrprognose hjælper charterbranchen

Vejrprognose hjælper charterbranchen

0
SHARE

DMI har set nærmere på vejret de kommende uger, og der er ikke udsigt til sommer med høj sol og dejlige temperaturer. Det har fået danskerne til tasterne, for nu vil de til udlandet

”Mange har sikret sig ferien for længe siden, men der er også mange, der har lurepasset. Med to dårlige somre i træk troede man ikke, at der kunne komme endnu en. Men det ser sådan ud. Derfor slås danskerne i stedet om de sidste pladser i skolernes sommerferie”, siger Peder Hornshøj, adm. direktør i Bravo Tours, der i går solgte 25% mere end en normal onsdag.

I skolernes ferie får rejsebureauerne altid udsolgt, da presset er stort fra de godt tre millioner danskere, der holder ferie i denne måned, men dårligt dansk vejr lægger et ekstra pres på.

Peder Hornshøj forudser, at en dårlig sommer får priserne til at stige betragtelig den kommende tid, mens udvalget bliver mindre og mindre.

”De fleste pladser til Spanien og Grækenland er allerede væk, men Tyrkiet er en god mulighed, hvor priserne stadig er på et rimeligt niveau. Og samtidigt er man sikret sol og sommer modsat herhjemme”, siger rejseambassadør Stig Elling.