Home Nyheder Vejle Rejser samarbejder med Amadeus

Vejle Rejser samarbejder med Amadeus

0
SHARE

Systemet dækker såvel front-, mid- som back office-funktioner i én og samme løsning. Det nye værktøj, som tages i brug den 1. november, er resultat af et tæt udviklingssamarbejde siden december 2009, da Vejle Rejser erkendte et behov for ny teknologi for at matche de finjusterede serviceydelser, forretningsstrategier og mål, der er nødvendige for at opnå succes på markedet for forretningsrejser. I en række workshops og rådgivende samtaler kortlagde parterne de særlige behov,før de udviklede den færdige løsning.

 

SAM er udviklet til at styrke kundeloyaliteten på grundlag af en effektiv funktion, der udarbejder en række tilbud, før rejsen vælges, og som sikrer, at kunden får et vist antal alternative rejsemuligheder. Opfølgningsprocessen støttes af en effektiv dokumenthåndtering, der øger den andel af kunder, der rent faktisk booker en rejse, og opsalgsmulighederne. Endvidere muliggør systemet, at information offentliggøres til erhvervskunder efter rejsen via en skræddersyet webportal.

 

Den nye aftale er en fortsættelse af et langvarigt og tæt samarbejde mellem Vejle Rejser og Amadeus om teknologiske værktøjer til rejsebooking.

Skrevet af Flemming Juul