Home Nyheder Usikker sikkerhedskontrol

Usikker sikkerhedskontrol

1
SHARE

Både forsikringsbranchen og passagererne er fortvivlede og beklager sig, men lufthavnsledelsen mener det er de rejsendes eget ansvar at passe på deres ejendele.

 

”Det er ikke et godt system når flypassagerer oplever at blive frastjålet ting, mens de befinder sig i sikkerhedskontrollen. Hvis der skulle være et sted, hvor man skal føle sig helt tryg, er det netop der”, siger kommunikationsdirektør Emma Elisabeth Vennesland i Europæiske Rejseforsikring til NRK.

Hun støtter passagerne og herunder den tidligere norske fiskeriminister Svein Munkejord, som fik sin PC stjålet i sikkerhedskontrollen på Oslo lufthavn Gardermoen.

Informationschef Jo Kobro fra Oslo lufthavn Gardermoen mener imidlertid, at passagererne selv er ansvarlige for deres ejendele.

 

”Vi skal bare sørge for, at der ikke kommer ulovlige genstande ombord i flyene for at varetage flysikkerheden”, siger han.

 

Skrevet af Flemming Juul

1 COMMENT

  1. haha, på tide også Jo Kobro forstår att passasjerene på Gardermoen skal behandles som betalende kunder og ikke som skit. Dette gjelder selvfølgelig også i møte med idiotene i sikkerhetskontrollen.

Comments are closed.