Home Nyheder USA-ruter med Norwegian fra Edinburgh og Manchester

USA-ruter med Norwegian fra Edinburgh og Manchester

4
SHARE

norwegian Boeing B787 DreamlinerNorwegian vil introducere direkte flyvninger til USA fra Edinburgh og Manchester til næste år og samtidig fordoble langruterne fra London Gatwick med flyvninger til Sydamerika og Asien.

Lavprisselskabet vil basere to af seks nye Boeing 737MAX i Edinburgh, hvorfra de skal flyve til USA’s østkyst. Desuden åbnes ruter fra Manchester, Cork og Shannon til nye baser i USA på Stewart International Airport ved New York og enten til Portsmouth i New Hampshire eller Providence i Rhode Island for at betjene Boston.

Norwegian fordobler desuden antallet af Boeing 787 Dreamliners til otte i Gatwick og åbner ruter til Sydamerika – formentlig til Chile og Argentina – og til Asien. De asiatiske ruter skal åbne i september, mens ruterne til Sydamerika er planlagt til vinteren 2017-18.

Selskabet har også bebudet 12 nye flyvninger fra Gatwick, så den nuværende daglige rute til New York øges til to gange om ugen fra august 2017, mens ruten til Los Angeles udvides fra fem afgange om ugen til daglige afgange fra april. Der bliver desuden flere afgange til Oakland-San Francisco, Orlando og Fort Lauderdale.

4 COMMENTS

  1. “den nuværende daglige rute til New York øges til to gange om ugen” Det er da 2 ganger daglig take-off da mener?

  2. Norwegian bør nok øge antallet af afgange på alle deres ruter til 2 gange om dagen, da de så kan sikre at de får deres gæster hjem hvis de ødelægger et af flyene… tænker at 2 halvtomme afgange er en rimelig god sikring så de ikke efterlader folk rundt om i verdenen i flere uger af gangen…

    • Det er vel heller SAS som bør gjøre det, med en utdatert og umoderne long haul flypark?

  3. Manchester til USA i en 737 med slovakisk Crew som de lige har fået i overskud. Nej tak

Comments are closed.